27-1-2018

Verslag 27-1 SamenTrOtS.

Het was zaterdag ochtend 17 feb. begin van een hel spannende dag. SamenTrOtS gaat echt van start. met gezonde spanning kwamen we de ochtend door en werd het eindelijk tijd om naar Auris College Rotterdam te gaan en alles op te bouwen. om 14:30 druppelde de eerste kinderen voor SamenTrOtS binnen en je merkt aan alles dat ze het heel spannend vonden. maar dat is ook heel normaal. eindelijk was het 15:00 en kon het feestje beginnen. dat was helemaal spannend. voor sommige beleven de moeder er even bij om toch nog wat zekerheid te hebben. al gauw kwamen ze los en merkte dat het goed zat.
als eerste gingen we ons aan elkaar voorstellen en daarna werden er hele mooie vlaggetjes gemaakt die aan een lijn worden gehangen en elke keer dat er een nieuwe erbij komt wordt haar of zijn vlaggetje er bij gehangen zodat we hopelijk een hele lange slinger krijgen. Nadat ze deze prachtige kunst werkjes hadden gemaakt was het tijd om even wat te drinken en lekker naar de gymzaal te gaan daar stond al een apenkooi parcours klaar. (over gebleven van SpraakSaam) die konden dan ook heerlijk gebruiken. ook had Kitty softbal spullen mee genomen en dat viel in de smaak bij de kids.
de tijd vliegt dan ook voorbij en was het weer tijd om naar huis te gaan. ze gingen allemaal met een goed gevoel naar huis.
voor de ouders was het misschien net zo spannend als de kinderen. zij mochten lekker in de lerarenkamer zitten en konden daar hun ei kwijt en werd heel veel ervaringen met elkaar uit gedeeld. en zeker ook veel geleerd van elkaar.
ook zij gingen met een goed gevoel weer naar huis.
ik zal zeggen missie geslaagd en we gaan dit zeker doorzetten.
bedankt iedereen die zijn gekomen en die mee hebben geholpen.
groetjes Michel en het team van SamenTrOtS(regio Rotterdam)