Belangrijke info

De groep in Eindhoven kan maximaal 12 kinderen ontvangen per bijeenkomst, dit om de beste aandacht te kunnen geven als leiding aan de kinderen.  Momenteel staan er al 14 namen op de deelnemerslijst, dus op tijd aanmelden voor een bijeenkomst is belangrijk.

De kosten zijn voor de eerste keer 5 euro .  Dit dient contant betaald te worden. Vervolgens voor een jaar 35 euro, of voor een half jaar 20 euro. Vooruit betalen geeft garantie op deelname.

Wij beginnen elke bijeenkomst om 14.00 uur en stoppen om 16.00 uur. Dit omdat leden die van ver komen de mogelijkheid tot goed reizen te bieden.

Onze locatie: Castiliëlaan 8 – 5629 CH in Eindhoven.  Dit is op het terrein van Kentalis.  Bij parkeerterrein parkeren en lopen naar gebouw nummer 4.

Bij aanmelding via yvonne.samentrots@gmail.com ontvang je een aanmeldformulier, zodat wij uw gegevens hebben. tevens wordt op het formulier toestemming gevraagd om foto’s te maken en onderling te delen binnen de deelnemers.  De foto’s online worden bewerkt zodat er geen gezichten te zien zijn.